βαλς με δωδεκα θεους


Βασισμένο στο ομώνυμο best seller της Λένας Μαντά, η τηλεοπτική μεταφορά του βιβλίου, κέρδισε από την πρώτη σεζόν το ενδιαφέρον του κοινού. Φέτος, επέστρεψε στον ΑΝΤ1 με τον συναρπαστικό, νέο κύκλο επεισοδίων με καταιγιστικές εξελίξεις, συναρπαστικές αποκαλύψεις και συγκλονιστικές ανατροπές.

Στον β κύκλο, η Νάσια συνέχισε να παλεύει με τους φόβους της. Ο Μίλτος, αποφασισμένος να φτάσει στον στόχο του, αγνόησε τον κίνδυνο που απειλεί τη ζωή του. Η πίεση που άσκησε στη Νάσια για να μιλήσει στη Ναταλία, απέβη για εκείνον μοιραία. Η μια απογοήτευση διαδέχθηκε την άλλη στη ζωή της Μαρίνας και η ίδια πλέον, αδυνατούσε να διαχειριστεί τα καινούργια δεδομένα. Ο Νικήτας θεωρήθηκε ο βασικός ύποπτος για τη δολοφονία της Κλαίρης. Η αποκάλυψη όμως όλων των πραγματικών εγκλημάτων που διέπραξε ήταν θέμα χρόνου και η τιμωρία του παραδειγματική. Ο Κωστής ήταν πολύ απογοητευμένος από τη διάλυση της παρέας τους, καθώς πίστευε πως τίποτα δεν θα μπορούσε να μπει ανάμεσα στους τέσσερις φίλους. Από την άλλη, οι τύψεις και οι ενοχές έπνιξε τη Ναταλία που ήξερε πολύ καλά τι οδήγησε τους τέσσερις φίλους σε αυτή την κατάσταση. Η αλήθεια που τους χώρισε έγινε όπλο στα χέρια της Αντιγόνης, το οποίο χρησιμοποίησε για να κερδίσει και πάλι τον Κωστή. Η έντονη ανησυχία του Λευτέρη για τη σχέση της Ελπίδας με τον Πρόεδρο ανάγκασε την Ελπίδα να του ομολογήσει όλα όσα έγιναν εκείνο το μοιραίο βράδυ, που στοίχισε τη ζωή στη μονάκριβη κόρη του. Ο Κωστής, η Μαρίνα, η Ελπίδα και η Ναταλία, κλήθηκαν να πολεμήσουν με θάρρος σε όσα η ζωή τους επιφυλάσσει. Έπρεπε να αναμετρηθούν με θηρία και από τη μάχη να βγουν νικητές…

Συντελεστές

Σκηνοθεσία: Ανδρέας Γεωργίου, Δημήτρης Δεμοιράκου

Σενάριο: Μαρία Γεωργιάδου

Παίζουν: Κάτια Δανδουλάκη, Μάνος Παπαγιάννης, Στράτος Τζώρτζογλου, Κρίστη Παπαδοπούλου, Μαρίνα Βρόντη, Χρυσή Αντρέου, Μυρτώ Αλικάκη, Γιώργος Τζωρτζής, Μαρία Γεωργιάδου, Αγγελική Φιλιππίδου, Κώστας Καζάκας, Βίβιαν Νικολαϊδου, Αλκης Χρήστου, Μικαέλλα Κουτουμάνου, Μαριλένη Σταύρου, Αστέρω Κυπριανού, Ίρια Ψαρά, Αρετή Θεοδώρου κ.ά..