ρουα ματ


Οι εξελίξεις και πάλι, τρέχουν ιλιγγιωδώς! Η αστυνομική πλοκή είναι για δυνατούς παίκτες. Ο έρωτας πρωταγωνιστεί και πάλι με μία δόση μυστηρίου που θα κορυφώνει τις στιγμές και θα ανεβάζει την αδρεναλίνη. Νέα πρόσωπα μπλέκουν με τους αγαπημένους μας ήρωες και ανατρέπουν τις ζωές τους. Ο Αντρέας μέσα στον πανικό του να ξεφύγει, τραυματίζει άσχημα μια άγνωστη κοπέλα, τη Ρεγγίνα και προφυλακίζεται.  Η Ρεγγίνα είναι μία όμορφη νέα κτηνίατρος, που με αφορμή αυτό το γεγονός, θα ερωτευτεί το Δημήτρη! Ο έρωτας θα είναι αμοιβαίος αλλά πόσο εύκολα θα αποδεχτεί κάτι τέτοιο η Ιωάννα; Ο Πέτρος, ο αδελφός της Ρεγγίνας, ηθοποιός του θεάτρου,  θα γοητευτεί από μία αγαπημένη μας ηρωίδα και θα μπερδευτεί σε έναν αδιέξοδο έρωτα μαζί της, ενώ η Ρουμπίνη, παγιδευμένη στη σχέση της με τον Μάξιμο, φτάνει στα όρια της αφού δεν θα μπορέσει να διαχειριστεί ένα καλά κρυμμένο μυστικό που αφορά στο παρελθόν από την Μονεμβασιά. Ταυτόχρονα, θα γνωρίσουμε την Ηρώ, την καινούργια και μυστηριώδη μαγείρισσα στο εστιατόριο του Δημήτρη. Η Ηρώ, σε όλη τη διάρκεια της σεζόν, θα υφαίνει τον ιστό της για να παγιδέψει τον Δημήτρη και να πάρει τη θέση του. Ποιος θα τη βοηθήσει να εκπληρώσει τις φιλοδοξίες της ; Οι ισορροπίες στη ζωή του Μιχαήλ πάλι, έχουν εξαφανιστεί τελείως. Η Ευδοκία, μια γυναίκα «αράχνη», θα θελήσει να τον διαπομπεύσει και να τον εξαφανίσει από προσώπου γης.  Είναι δε τόσο καλοστημένο το σχέδιό της, που η αγωνία μας θα κορυφώνεται ανά πάσα στιγμή.

Και ενώ συμβαίνουν όλα αυτά, ένας νέος γείτονας, ο Μίλτος, θα εγκατασταθεί μαζί με την όμορφη γυναίκα του και τα δύο του παιδάκια, δίπλα στο σπίτι του Σάββα, η ζωή του οποίου θα γίνει άνω κάτω.

Ο Ηρόδοτος κι η Αλέξια από την άλλη, θα συνεχίσουν να διανθίζουν τις ιστορίες μας με το πηγαίο χιούμορ τους αλλά κάτι απρόβλεπτο θα τους μετατρέψει μέσα σε μία νύχτα στα πρόσωπα της ημέρας! Όλα όμως αυτά καλύπτονται από ένα μεγάλο μυστικό  που θα ανατρέψει τη θυελλώδη σχέση του Μάξιμου και της Ρουμπίνης. Ένα μυστικό που θα τους σοκάρει και θα τους αφήνει άφωνους!  Συγχρόνως, ο  φόνος ενός άνδρα θα μπερδέψει την αστυνομία και θα ενοχοποιήσει πολλούς από τους αγαπημένους μας ήρωες, με απρόβλεπτες συνέπειες. Ο πραγματικός δολοφόνος είναι κρυμμένος καλά, όμως κάποια στιγμή θα κάνει το λάθος…

Οι ζωές των ηρώων μας από την άλλη μέρα δεν θα είναι πια οι ίδιες. Οι ραγδαίες εξελίξεις που θα ακολουθήσουν θα σαρώσουν τα πάντα.

Χαρακτήρες


Δημήτρης Χατζηανδρέου

Ο κολλητός συνομήλικος φίλος του Μάξιμου. Ο μποέμ τύπος της παρέας. ο Δημήτρης έχει ένα εστιατόριο στην Κύπρο (γκουρμέ) είναι ο ίδιος μάγειρας - σεφ… Ζει τη ζωή του σε πολύ χαλαρούς ρυθμούς χωρίς να υπάρχει κάτι ουσιαστικό που να τον απασχολεί ιδιαίτερα.

Ρουμπίνη Κομνηνού

Η πρωταγωνίστριά μας η Ρουμπίνη είναι μια κοπέλα 27 χρονών, που έχει γεννηθεί και έχει μεγαλώσει στο Ναύπλιο. Κατάγεται από μέση κοινωνική τάξη, ο πατέρας της είναι ταχυδρόμος και η μητέρα της δουλεύει 6 μήνες το χρόνο στα ενοικιαζόμενα δωμάτια που έχουν στην παραλία του Ναυπλίου.

Παυλίνα Χρυσοστόμου

Κολλητή φίλη της Ρουμπίνης και συγκάτοικος της. Συνομήλικη με την Ρουμπίνη. Ελλαδίτισα. Η Παυλίνα είναι η αιτία που η Ρουμπίνη βρέθηκε να δουλεύει στην Κύπρο. Συναντήθηκαν τυχαία στο Ναύπλιο και έγιναν αμέσως φίλες. Η Παυλίνα πήρε τη Ρουμπίνη στην Κύπρο για να βρει εκεί μια δουλειά, οποιαδήποτε στην αρχή και μετά να ανοίξει τα φτερά της.

Σάββας Λάμπρου

Ο μελλοντικός άντρας της Βίκυς. Νέος, 25 ετών, με ωραίο παρουσιαστικό και μοντέρνα εμφάνιση. Κύπριος. Κρυφογκέι! Μηχανικός αυτοκινήτων, συζεί με τη Βίκυ και έχουν μαζί ένα μωρό. Σκοπεύουν πολύ σύντομα να παντρευτούν και ταυτόχρονα να κάνουν και τη βάφτιση του παιδιού τους.

Μάξιμος Ηλιάδης

Ο πρωταγωνιστής μας είναι 32 χρονών, κύπριος και μεγαλοαστός. Γεννήθηκε στο νησί, όπου και έζησε όλα του χρόνια. Σπούδασε στο εξωτερικό, στο Λονδίνο, Χημικός Τροφίμων, και όταν γύρισε πίσω ανέλαβε τη διεύθυνση της επιχείρησης του πατέρα του, με την υψηλή του εποπτεία, που είναι ένα εργοστάσιο παραγωγής ζυμαρικών.

Βίκυ Στεφάνου

Η μικρή αδελφή της Ιωάννας που έχοντας μια τόσο δυναμική αδελφή έχει γίνει το εντελώς αντίθετο από αυτήν. Η Βίκυ είναι 22 χρονών, είναι πολύ κουλ τύπος, δε φαίνεται να ενδιαφέρεται για τίποτα στη ζωή της, δεν φαίνεται τίποτα να την απασχολεί.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ

Οικονομολόγος, καλός φίλος της Παυλίνας και στενός συνεργάτης της Ρουμπίνης. Την ήρεμη και αρκετά πληκτική προσωπική του ζωή θα διαταράξει η παρουσία του μεγάλου του έρωτα, της Μαρίας. Έχει σοβαρές υποψίες ότι το παιδί της Μαρίας, η Νεφέλη είναι δικό του παιδί. Θα διεκδικήσει λοιπόν τις δυο σημαντικότερες γυναίκες στη ζωή του. Δεν έχει υπολογίσει όμως την αντίδραση του άντρα της Μαρίας, του Αντρέα.

Μιχαήλ Λάμπρου

Ο καθηγητής φυσικής και ο μεγάλος έρωτας της Βίκυς. Ο γοητευτικός 43άχρονος Ελλαδίτης καθηγητής παραμένει και σήμερα ανύπαντρος και αδέσμευτος. Μετά από μακρά απουσία από την Κύπρο (6 χρόνια) αποφασίζει να επιστρέψει στο νησί που εργαζόταν και ζούσε από φοιτητής. Η δουλειά του είναι έτοιμη και στημένη, οι μαθητές τον περιμένουν ήδη και αρχίζει αμέσως τα ιδιαίτερα μαθήματα.