διδυμα φεγγαρια


27 χρόνια πριν. Ένας μεγάλος έρωτας που δεν εκφράστηκε ποτέ…

Σήμερα. Ο Παύλος είναι πια αποφασισμένος να ζήσει την υπόλοιπη ζωή του με την γυναίκα που αγάπησε όσο τίποτα στον κόσμο. Αλλά και η Αλίκη περιμένει τη στιγμή που θα συναντήσει τον Παύλο. Τίποτα δε μπορεί να κρατήσει τον έναν μακριά από τον άλλον. Ή μήπως μπορεί; Ποια θα είναι η κατάληξη αυτού του μεγάλου έρωτα;

Στο μεταξύ, τόσο η Αγάπη όσο και η Ελισάβετ προσπαθούν να ισορροπήσουν την προσωπική τους ζωή. Μοιάζουν όμως να μοιράζονται μια κοινή μοίρα που δεν τις αφήνει να ζήσουν τον μεγάλο έρωτα.

Παράλληλα, η λαχτάρα της Ελισάβετ να ενωθεί με την αδελφή της, θα μετατραπεί σε μίσος μετά τις επανειλημμένες αρνήσεις της Αγάπης. Έτσι, η Αγάπη θα βρεθεί μπροστά σε μια μεγάλη έκπληξη, καθώς η Ελισάβετ θα ανατρέψει τα πάντα στη ζωή της δίδυμης αδελφής της.

Δεν υπάρχει νικητής και χαμένος…

Χαρακτήρες


ΠΑΥΛΟΣ ΤΑΞΟΠΟΥΛΟΣ

Ένας ιδιαίτερα ισχυρός και πολύ πλούσιος άνδρας, ο οποίος σπάνια εκφράζει τα συναισθήματά του. Κατέχει μια μεγάλη χρηματιστηριακή εταιρεία, από την οποία τα τελευταία χρόνια έχει αποσυρθεί, αφήνοντας στη θέση του τον γαμπρό του. Το παρελθόν του κρύβει ένα αμαρτωλό και ένοχο μυστικό, για το οποίο έχει μετανιώσει εδώ και πολλά χρόνια. Μοναδική του οικογένεια, η κόρη του Αγάπη και η εγγονή του, η Λένια.

ΑΛΙΚΗ ΚΟΜΝΗΝΟΥ

Ζει με την κόρη της την Ελισάβετ. Η ζωή των δύο γυναικών είναι πολύ φτωχική και τα βγάζουν πέρα πολύ δύσκολα. Η Αλίκη αναγκάζεται να κάνει διάφορες δουλειές προκειμένου να κερδίζει ένα μεροκάματο για να μεγαλώσει το παιδί της. Πρόκειται για μια πονεμένη, δυστυχισμένη, αλλά και αρκετά φοβισμένη γυναίκα. Το δικό της παρελθόν κρύβει ένα μεγάλο, αλλά και ανολοκλήρωτο παράλληλα έρωτα και ένα ακόμα παιδί…

ΑΓΑΠΗ ΤΑΞΟΠΟΥΛΟΥ

Κόρη του Παύλου. Είναι παντρεμένη με τον Στέργιο και έχει μια μικρή κορούλα, την Λένια. Μεγάλωσε χωρίς μάνα και με έναν απόμακρο πατέρα. Τη μοναδική στοργή που πήρε, της την έδωσε η γυναίκα που την μεγάλωσε, η Αρετή. Ζει σε ένα ασφυκτικό και αποστειρωμένο από αγάπη περιβάλλον, με μοναδική εξαίρεση την κόρη της που υπεραγαπά.

ΕΛΙΣΑΒΕΤ ΚΟΜΝΗΝΟΥ

Κόρη της Αλίκης. Η Ελισάβετ, σε αντίθεση με την Αγάπη, μεγάλωσε με το μητρικό χάδι, αλλά έζησε στην απόλυτη φτώχεια. Αναγκάζεται να δουλεύει σκληρά, σαν κομμώτρια, προκειμένου να μπορούν να ζουν με τη μητέρα της. Είναι μαζί με τον Δημήτρη, με τον οποίο είναι τρελά ερωτευμένη. Όταν όμως μείνει έγκυος, θα συνειδητοποιήσει ότι ο έρωτάς της, δεν έχει ανάλογη ανταπόκριση

ΣΤΕΡΓΙΟΣ ΛΟΥΚΑΣ

Παντρεμένος με την Αγάπη και πατέρας της μικρής Λένιας. Μετά την απόσυρση του πεθερού του από την επιχείρηση, είναι αυτός που ουσιαστικά διοικεί όπως θέλει την εταιρεία. Μπλεγμένος σε απατεωνιές, συστηματικά γυρνάει με άλλες γυναίκες και γενικά δεν αποτελεί το πρότυπο ούτε πατέρα, ούτε συζύγου.

ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΛΗΝΑΙΟΣ

Εκδότης ενός μικρού εκδοτικού οίκου. Ζει μαζί με τον 4χρονο γιο του, τον Νικόλα. Ο γιος του, μετά από μεγάλη τραυματική εμπειρία που είχε, δεν μιλάει καθόλου. Ο Φίλιππος κινδυνεύει να χάσει την επιχείρησή του, καθώς επένδυσε τα χρήματά του σε μια χρηματιστηριακή εταιρεία, από την οποία εξαπατήθηκε.

ΑΡΕΤΗ

Η γυναίκα που μεγάλωσε την Αγάπη και την γνωρίζει καλύτερα από τον καθένα. Αυτή θα σταθεί σαν μάνα αργότερα και στην κόρη της Αγάπης, την μικρή Λένια. Όλα αυτά τα χρόνια, η Αρετή γνωρίζει το μεγάλο μυστικό του Ταξόπουλου, αλλά εν αγνοία του.

ΑΜΑΛΙΑ

Η γυναίκα που στέκεται στο πλάι του Παύλου Ταξόπουλου. Αν και πολλά χρόνια νεότερή του τον αγαπάει πολύ και τον νοιάζεται. Έχει κάθε καλή πρόθεση να του συμπαρασταθεί σε όλα αυτά που περνάει, αλλά χωρίς να βρίσκει ανταπόκριση από τον ίδιο.